Crisis centraal op de catwalk

Dit weekend vindt in Cidadela de Cascais in Estoril het evenement ModaLisboa plaats. Verschillende designers laten hun herfst/winter collectie 2009/2010 zien. De kredietcrisis heeft de designers beinvloed in hun ontwerpen. Dus op iets vrolijkers dan het grijs, paars en zwart van het afgelopen seizoen hoeven we blijkbaar niet te hopen.

Designers die deelnemen zijn onder andere Ana Salazar, de jonge Ricardo Dourado, Ricardo Preto, José Antonio Tenente en de Spaanse Custo. Thema van deze editie is HeartCore. Omdat de organisatie het ongepast vond om in deze moeilijke tijden een uitbundig afsluitingsfeest te geven is dit onderdeel van het programma voor dit jaar geschrapt. Wellicht kampt de organisatie zelf met een kredietcrisis.

Het evenement is alleen toegankelijk voor genodigden, maar de shows zijn wel live te zien op de site van televisiezender SIC.

Lees ook:Nieuwe regering geïnaugureerd
Lees ook:Bejaarde in elkaar geslagen om bedplassen
Lees ook:Huis van José Saramago open voor bezichtiging
Lees ook:Festas de Lisboa: Festival da Máscara Ibérica
Lees ook:Notitieblokje van José Mourinho te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.