Backpacken in Portugal

Foto: Skywalker (Flickr)

Ja, ik weet dat je het hoort te doen in Australië, Nieuw-Zeeland, Centraal-Amerika of Thailand, maar waarom niet gewoon een keertje backpacken in Portugal? Je hoeft er geen dagen voor in het vliegtuig te zitten en er is ook genoeg moois/leuks/interessants/gaafs te zien. Er zijn 46 jeugdherbergen (pousadas de juventude) in Portugal, die zeer geschikt zijn voor een rondreis. Je kunt er voor een klein prijsje de nacht kan doorbrengen (vanaf € 11,- per nacht). Er zijn vier categorieën jeugdherbergen (historisch-cultureel, natuur-avontuur, strand en stad) en je vindt ze verspreid over het hele land, inclusief de Azoren en Madeira. Neem een kijkje op de site voor meer informatie!

Lees ook:Goedkoop slapen in Coimbra
Lees ook:Queima das Fitas in Coimbra van start gegaan
Lees ook:Portugees restaurant genomineerd voor beste design
Lees ook:Expresso verkiest The Vine tot beste hotel van het land
Lees ook:Meer mooie Portugal foto´s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.