Rondje Portugal

Ter voorbereiding op je vakantie naar Portugal zou je een kijkje kunnen nemen op de site 360portugal. Hier vind je allerlei mooie beelden van het land in 360 graden panoramo foto´s. Je kunt bijvoorbeeld archeologische vindplaatsen bekijken, of kastelen of stranden, maar ook bekende restaurants of winkels. Er staat ook informatie op over de bezienswaardigheden, maar helaas alleen in het Portugees. Ook vind je kaarten van steden en plattegronden van de bezienswaardigheden. Op de kaarten vind je rode bolletjes waar je op kunt klikken om bij een panorama overzicht te komen.

Lees ook:Lissabon en Porto op Google Street View
Lees ook:Naar Lissabon? Koop de Lisboa Card
Lees ook:Uit het bushokje op je tas
Lees ook:Stappen in Albufeira (deel II)
Lees ook:Vierenzestig Portugese documentaires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.