Meisje geboren in berm langs snelweg

(foto: Jon Ovington, Flickr)

Gisternacht werd langs de berm van de Portugese snelweg A1 een baby geboren in de auto van haar opa en oma. De 31-jarige moeder probeerde nog op tijd in het ziekenhuis van Coimbra te komen, maar helaas wilde de baby daar niet op wachten. In het gezelschap van haar ouders en haar vijfjarige zoon beviel Susana Trindade van een gezond meisje van 2,485 kilo. Ze werd hierbij geassisteerd door twee brandweerlieden van het korps van Soure (het moge duidelijk zijn dat een brandweerman in Portugal verdergaande functies heeft dan onze Nederlandse). Moeder en baby Inês werden daarna alsnog naar het ziekenhuis overgebracht.

Lees ook:Tienermoeder in hongerstaking om kind te behouden
Lees ook:Slapende baby wordt overreden en overlijdt
Lees ook:Identiteitsverwisseling: familie begraaft onbekende vrouw
Lees ook:Baby sterft in de wachtrij van het ziekenhuis
Lees ook:Bosbranden eisen levens in Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.