Lissabon en Porto op Google Street View

Vanaf vandaag zijn de Portugese steden Lissabon en Porto te zien op Google Street View. Hierbij is het mogelijk om door de straten te “wandelen” met een 360 graden overzicht. Zo kun je de sfeer van een stad proeven, zien hoe je van A naar B komt en ontdekken wat er zoal te zien is. Vul in Google Maps een adres of bezienswaardigheid in één van de steden in en klik dan op de link Street View in het ballonnetje (bijvoorbeeld Alfama, Lissbon). Je kunt vervolgens op de pijltjes klikken om je “wandeling” te starten.

Lissabon en Porto zijn voorlopig de enige Portugese steden op Google Street View. Google is momenteel foto´s aan het maken in bijvoorbeeld Aveiro, Braga, Évora, Portalegre en Setúbal. Deze plaatsen zullen voor het einde van dit jaar ook zichtbaar zijn. Portugal is na Nederland, Engeland, Spanje en Italië het vijfde land in Europa waar Google Street View gebruikt kan worden.

Lees ook:Rennen voor Portugal
Lees ook:Je baard eraf bij de traditionele barbier
Lees ook:Portugese jongeren de straat op in protest
Lees ook:Drie maal gelijkspel bij start Portugese Liga
Lees ook:Portugese boekenmarkten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.