Twee Nederlanders omgekomen in vliegtuigongeluk Portugal

In het plaatsje Castro Verde (Beja) stortte gisteravond een vliegtuigje neer met drie passagiers: twee Nederlanders en een Spanjaard. Alle drie kwamen om het leven. Het vliegtuig was opgestegen in Sevilla en op weg naar Évora. Om 22.27 uur stortte het vliegtuig van de Academia Aeronáutica de Évora om nog onbekende redenen neer. De beide Nederlanders waren tussen de 18 en 20 jaar en de Spanjaard 27 jaar. Alles lijkt erop dat de Nederlanders de leerlingen waren en de Spanjaard de instructeur. Het ongeluk zal onderzocht worden door de betreffende autoriteiten.

Lees ook:Vliegtuigcrash Portugal “bijzonder vreemd”
Lees ook:Vliegtuigcrash boven Lissabon voorkomen door Zweedse piloot
Lees ook:Vliegtuig verliest onderdelen
Lees ook:Valse bommelding in vliegtuig Portugália
Lees ook:ETA maakte autobom in Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.