Drie mensen verdronken in zee

(foto: Boby Dimitrov, Flickr)

Op het Praia do Fonte do Cortiço, een strand in de gemeente Vila Nova de Santo André, zijn gisteren drie mensen om het leven gekomen. Twee bevriende koppels waren in de ochtend naar het strand gegaan. De twee vrouwen raakten in de problemen toen zij in zee zwommen. De mannen op het strand wilden ze te hulp schieten, maar één ervan was ook niet bestand tegen de kracht van de golven. De drie, allen tussen de 62 en 63 jaar, waren al verdronken toen de maritieme politie ze uit zee haalde. Het época balnear (zwemseizoen) liep tot 13 september, dus ten tijde van de verdrinking was er  geen strandwacht meer aanwezig.

Lees ook:Engelse vrouw gered uit Ria Formosa
Lees ook:De gevaren van de kust
Lees ook:Drie mensen overleden in wijntank
Lees ook:Portugal ontvangt Rip Curl Pro Search
Lees ook:Twee Nederlanders omgekomen in vliegtuigongeluk Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.