Vijf World Travel Awards voor Portugal

Tijdens de Europese World Travel Award verkiezing wist Portugal dit weekend maar liefst vijf prijzen in de wacht te slepen. Vooral Lissabon scoorde goed met winst in de categoriën “Europe´s Leading Destination”, “Europe´s Leading Cruise Destination” en “Europe´s Leading City Break Destination”. Daarnaast werden twee hotels beloond met een Award: Vila Joya in Albufeira won “Europe´s Leading Boutique Resort” en het Praia d´el Rey Marriott Golf & Beach Resort in Óbidos werd gekozen tot “Europe´s Leading Golf & Leisure Resort”.  De winnaars van deze Europese verkiezing zullen op 8 november meedingen naar de wereldwijde Travel Award verkiezing in Londen.

Lees ook:De hipste dansfeesten van de Algarve
Lees ook:Trendy en hip in de Algarve
Lees ook:Zeven natuurwonderen
Lees ook:Jonnie Boer kookt in de Algarve
Lees ook:Madeira verkozen in top vijf van beste Europese eilanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.