Vorst maakt intrede in Portugal

--Serra da Estrela--

Het Portugees Metereologisch Instituut waarschuwt voor de eerste koude nachten van deze winter. Vanaf komende nacht zal de temperatuur dalen tot min vijf graden in de noordelijke districten van Bragança en Vila Real. In delen van Braga en Guarda kunnen soortgelijke temperaturen bereikt worden. Ook overdag is te merken dat het een stuk kouder is. Hoewel de maximumtemperaturen boven het vriespunt liggen, zal het in bijna heel het land onder de tien graden blijven. Alleen in de Algarve en het kustgebied van de Alentejo wordt het warmer. In de Serra da Estrela hoopt men op sneeuw deze dagen, want ondankse de sneeuwval van eind november is er nog niet genoeg gevallen om te kunnen skieën.

Lees ook:Portugal wacht op slecht weer
Lees ook:Thermometers naar veertig graden
Lees ook:Steeds minder Portugezen werkzaam in agrarische sector
Lees ook:Seksueel misbruik in Katholieke Kerk: tien Portugese paters beschuldigd
Lees ook:Discussie over sneeuwschuivers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.