Obama in november naar Portugal

Het Witte Huis heeft bevestigd dat de Amerikaanse president Barack Obama komende november voor een aantal dagen naar Portugal zal komen. Hij zal in Lissabon de NATO-top van 19 november en de EU-VS-top van 20 november bijwonen. Premier José Socrates zou ook graag een bilaterale ontmoeting hebben met Obama, maar een dergelijke afspraak is tot op heden niet bevestigd. De beide topontmoetingen zullen worden gehouden in de FIL (Feira Internacional de Lisboa) in het Parque das Nações.

Lees ook:Vakantiebeurs in Lissabon
Lees ook:De mooiste Lusitano´s te zien in Golegã
Lees ook:Portugese boekenmarkten
Lees ook:São Martinho festiviteiten in Portimão
Lees ook:Wonderen van Sintra: Feira de São Pedro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.