Albufeira herdenkt slachtoffers gevallen rots

Op 21 augustus is het een jaar geleden dat vijf mensen overleden nadat een rotsblok naar beneden viel op het Praia Maria Luísa in Albufeira. Op de plaats en het tijdstip van het ongeluk  11.25 uur, zal een herdenking worden gehouden ter ere van de slachtoffers.

Na het ongeluk werd in de hele Algarve de toestand van de kliffen gecontroleerd en werden tweeëntwintig risico zones ontdekt. Op sommige plaatsen werden stukken rots gecontroleerd ten val gebracht. Inmiddels wordt op alle stranden gewaarschuwd voor vallende rotsblokken en kunnen strandgangers die op verboden plaatsen hun handdoek uitspreiden een boete oplopen van tien tot vijftig euro.

Lees ook:Gevaarlijke stranden in de Algarve
Lees ook:Vallende rots doodt vijf Portugezen in Albufeira
Lees ook:Opnieuw vallende rots in Algarve
Lees ook:“Vallende rots had nooit voorkomen kunnen worden”
Lees ook:Sloop van restant gevallen rots begonnen in Albufeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.