Geen geld meer voor zoektocht naar Maddie

Drie en een half jaar al zoeken Kate en Gerry McCann naar hun dochter Maddie, die verdween in het Portugese Praia da Luz. Nu vrezen ze dat de zoektocht tot een einde moet komen, want het geld is op. Na de verdwijning van  Maddie werd er door vele mensen geld gestort in het speciale Maddie-fonds, dat een hoogtepunt van twee miljoen pond bereikte. Inmiddels is daar nog maar drie ton van over, wat betekent dat de speciale inspecteurs nog maar tot het voorjaar van 2011 betaald kunnen worden. De McCann´s zijn nu op zoek naar nieuwe giften om hun zoektocht te kunnen voortzetten.

Volgens de Britse krant The Sun stuurden de McCann´s smeekbrieven naar bijvoorbeeld  J.K. Rowling (schrijfster van Harry Potter), de komiek Jack Bree en de zakenman Richard Branson. Het grote publiek wordt gevraagd een petitie te tekenen die de Britse en Portugese regeringen vraagt beter hun best te doen om Maddie te vinden. En naast een handtekening op de petitie zou een financiële bijdrage ook zeer welkom zijn.

De ouders van Maddie vertelden aan de pers dat ze hoe dan ook hun strijd niet zullen opgeven, zelfs als niemand anders  nog bereid is de helpende hand te bieden.

Lees ook:Boek “Madeleine” uit in Nederland
Lees ook:Pedofiel wil geld voor informatie over Madeleine
Lees ook:WikiLeaks lekt over zaak Maddie McCann
Lees ook:Zoeken naar Maddie kostte bijna negen ton
Lees ook:Praia da Luz wil Maddie vergeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.