Portugal verwelkomt Nederlandse Secret Story

Schreef ik laatst nog op dit blog dat ik hoopte dat er nóóit een vervolg zou komen op het Portugese televisieprogramma “Casa dos Segredos”, blijkt de Nederlandse televisie dit programma ook te gaan maken. En dan gaat het zich ook nog allemaal afspelen in hetzelfde huis in Portugal. Mijn collega van zappen.blog liet gisteren de eerste foto´s zien van het huis en inderdaad, die beelden kennen we nog van de Portugese serie.

Net5 beweert dat het programma, dat in Portugal onlangs de prijs voor slechtste programma van 2010 won (!), onmogelijk kan floppen. De Portugezen trokken zich in ieder geval niets aan van de slechtheid van het programma, en keken massaal. Of de Nederlanders dat ook gaan doen weten we vanaf 13 februari, want dan begint de Secret Story.

Lees ook:De televisie van 2010
Lees ook:Avro maakt programma over Nederlandse arts in Algarve
Lees ook:Maria João Mendes op festivals in Zwolle en Rotterdam
Lees ook:Het bloeiende amandelbomen feest
Lees ook:Treinreis: bloeiende amandelbomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.