Vakantiebeurs in Lissabon

Het is dé beurs waar de Portugees sprekende wereld zich presenteert als toeristische bestemming, maar ook vele andere bestemmingen komen aan bod op de BTL (Bolsa de Turismo de Lisboa). Van 23 tot en met 27 februari komen duizenden bezoekers ideeën op doen voor hun volgende reis bij de duizend exposanten. 

Op de BTL kun je eindeloos vele informatie vinden over Portugal en andere landen. Of je nu iets wilt weten over ecotoerisme, golfbanen, enotoerisme of musea, je zult het vinden op deze vakantiebeurs. En uiteraard is er ook volop aandacht besteed aan de gastronomie van Portugal. De BTL wordt gehouden in de FIL (Feira Internacional de Lisboa), het beursgebouw op het  Parque das Nações. Eigenaardig aan deze beurs is dat het “gewone” publiek slechts op drie dagen binnen mag, namelijk 25 (18-23u), 26 (12-23u) en 27 februari (12-20u). De rest van de tijd is slechts bedoeld voor de “professionals”. Entreekosten bedragen € 5,-.

Meer info op de website.

Lees ook:Obama in november naar Portugal
Lees ook:São Martinho festiviteiten in Portimão
Lees ook:Uienfeest in Coimbra
Lees ook:Veemarkt wordt groots volksfeest
Lees ook:Middeleeuwse feesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.