Zaak Maddie heropend

In opdracht van de Britse premier David Cameron zal Scotland Yard de zaak “Maddie” heropenen. Dat werd vorige week bekend gemaakt op hetzelfde moment dat het boek “Madeleine” van moeder Kate McCann in Engeland uitkwam. David Cameron reageerde met zijn beslissing op een brief van de ouders van Maddie, waarin zij vroegen om zijn hulp.

De heropening van het onderzoek houdt onder meer in dat de Portugese Polícia Judiciária het gehele dossier ter beschikking zal stellen aan Scotland Yard. Voormalig hoofdinspecteur van de PJ en schrijver van het omstreden boek “De waarheid achter de leugen“, Gonçalo Amaral, maakt zich niet druk om de heropening van het onderzoek. Tegen een Portugese krant verklaarde hij dat de Londense politie vele details zal vinden in het nadeel van Gerry en Kate McCann. Hij is nog altijd van mening dat de hele kidnapping van Madeleine in scène is gezet door haar ouders.

In tussentijd is de Britse pers druk met het filteren van de juicy details uit het boek van moeder Kate. Zo wordt er volop geschreven over het ingestorte seksleven van Gerry en Kate, over de zelfmoordgedachtes van de moeder en over de “pretty peach top“, die mogelijk de aandacht getrokken zou hebben van de kidnapper, omdat Maddie er simpelweg te mooi in uitzag…

Ik heb het al vaak gezegd en ik zeg het maar weer: wordt vervolgd.

Lees ook:Boek “Madeleine” uit in Nederland
Lees ook:Inkomsten boek over Maddie McCann bevroren
Lees ook:WikiLeaks lekt over zaak Maddie McCann
Lees ook:Verdachte in zaak Madeleine geeft DNA monster
Lees ook:Geen geld meer voor zoektocht naar Maddie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.