Vanuit Nederland vliegen naar Beja?

Ongeveer twee maanden geleden schreef ik over de eerste vlucht vanaf de luchthaven in Beja naar de Kaapverdische eilanden. Vandaag las ik in de Portugese pers dat vertegenwoordigers van het Agência de Promoção Turística do Alentejo en van de luchthaven van Beja vorige week in Nederland waren om met Nederlandse touroperators te praten. Wie weet vliegen we binnenkort Amsterdam-Beja!

Volgens het bericht zijn de Nederlanders zeer geïnteresseerd in een nieuwe vluchtroute vanuit de Benelux naar Beja en is het idee ontstaan om in 2012 en 2013 het één en ander van start te laten gaan. De Portugezen zien de Nederlandse markt als één van de belangrijkste, vanwege de populariteit van de Alentejo onder onze landgenoten.  Voor Portugal liefhebbers is het natuurlijk goed nieuws: hoe meer mogelijkheden om naar Portugal te komen hoe beter. Als de Alentejo maar wel de Alentejo blijft en niet zo Nederlands/Brits wordt als de Algarve.

Lees ook:Eerste vlucht van luchthaven Beja
Lees ook:490.000 woningen te koop in Portugal
Lees ook:Masterchef Portugal vanaf zaterdag op televisie
Lees ook:Choice Box moet Portugezen naar stembus leiden
Lees ook:De Azoren op prachtige muziek

Eén reactie op “Vanuit Nederland vliegen naar Beja?

  1. Wil

    Wij zullen heel blij zijn als Beja eindelijk een commerciële luchthaven wordt. Voor ons ‘n klein uurtje rijden en natuurlijk veel dichterbij als b.v. Lissabon of zelfs Faro.
    Dus, kom maar op met Beja!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.