Nieuw boek van Saramago op Wereld Boeken Dag

Morgen is het Wereld Boeken Dag, een dag die in 1995 door de Unesco werd vastgesteld. In Portugal staat morgen de uitgave van het nieuwe boek van José Saramago centraal. Het heet O Caderno en bestaat uit de berichten die hij in de periode van september tot maart publiceerde op zijn blog (http://blog.josesaramago.org/). Er worden door de schrijver allerlei thema´s aangesneden: Obama, de Paus, zijn favoriete schrijvers, zijn liefde voor Lissabon… Het zal allereerst verkrijgbaar zijn in het Portugees, al snel gevolgd door een Spaanse vertaling. Een Engelse vertaling wordt na de zomer verwacht.

Lees ook:Celebs spelen golf in de Algarve
Lees ook:Saramago vs. Lobo Antunes
Lees ook:Prachtig duet Dulce Pontes en Andrea Bocelli
Lees ook:Paus Benedictus XVI naar Fátima
Lees ook:Slakkenfestival in Algarve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.