Vier Portugese shorts op Film Festival Rotterdam

Vier korte films uit Portugal zullen de komende dagen te zien zijn tijdens het International Film Festival Rotterdam (IFFR) dat gisteren is begonnen. Het gaat om de shorts “Arena”, “Um dia frio”, “Um roupão vermelho sangue” en “Visionary Iraq”.
“Arena” won afgelopen jaar een Gouden Palm tijdens het filmfestival van Cannes. Je kunt nog kaartjes krijgen voor de voorstellingen van 30 januari (22:15)en 31 januari (09:45). “Um dia frio”, over een gezin in Lissabon is vanavond te zien om 22.30 of morgenmidag om 16.15. Het sensuele verhaal van “Um roupão vermelho sangue” (of “A Blood-Red Robe) is alleen nog morgen te zien om 09.45. “Visionary Iraq” tenslotte kun je zien op 31 januari (22:15) en 1 februari (20:15). Meer info zie filmfestivalrotterdam.nl

Lees ook:Ana Moura op tournee
Lees ook:Per trein langs de Douro
Lees ook:Kinderbescherming weert 11 jarige stierenvechter
Lees ook:Eetcultuur van de Alentejo
Lees ook:Sensation terug in Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.