Portugal op het Filmfestival van Rotterdam

Sorry, ik had je eerder moeten waarschuwen voor de vele mogelijkheden die het Filmfestival van Rotterdam biedt om meer van de Portugese film te zien. Maar beter laat dan nooit, je bent nog steeds op tijd om één en ander te gaan bekijken.

Eén van de verzamelprogramma´s is het Short Profile: Sandro Aguilar. In dit programma kun je aanstaande zondag en maandag vier korte films zien van deze Portugese filmmaker. Daarnaast zal de door mij reeds eerder besproken speelfilm “Mistérios de Lisboa” te zien zijn, de laatste film van de 102-jarige Manoel de Oliveira “O Estranho Caso de Angélica” en de speelfilm “Imagens de uma Cidade Perdida“, een film van Jon Jost over Lissabon. Voor het volledige programma zie de website van het IFFR.

Lees ook:“Misteries van Lissabon” wint opnieuw belangrijke prijs
Lees ook:“Mistérios de Lisboa” in Portugese bioscopen
Lees ook:Verfilming boek Fernando Pessoa
Lees ook:101-jarige Manoel de Oliveira toont nieuwste film op filmfestival Cannes
Lees ook:Laatste Manoel de Oliveira te zien in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.