Boek “Madeleine” uit in Nederland

Een maand geleden schreef ik over het boek “Madeleine” dat in Engeland was verschenen van de hand van Kate McCann. Het boek waarin Kate haar ervaringen beschrijft omtrent de vermissing van haar dochtertje Maddie in Portugal is vanaf vandaag ook in Nederland en Belgie verkrijgbaar.

Op 12 mei lag het boek voor het eerst in de Britse winkels, gevolgd op 23 mei met de lancering in Portugal. Kate McCann vindt het echter ook zeer belangrijk dat het boek verkrijgbaar is in Nederland en Belgie, omdat door het grote aantal Nederlandse en Belgische toeristen in de Algarve iemand wellicht een tip heeft over de verdwijning van Maddie. Nog belangrijker is natuurlijk dat de opbrengst van het boek gebruikt wordt om de verdere zoektocht te kunnen financieren.

Het boek wordt uitgegeven door Meulenhoff en kost € 18,95. ISBN 9789022560297.

Lees ook:Inkomsten boek over Maddie McCann bevroren
Lees ook:Zaak Maddie heropend
Lees ook:Boek over verdwijning Maddie moet de winkels uit
Lees ook:McCanns terug in Portugal
Lees ook:McCanns voor niets in Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.