De meest sexy Portugese vrouwen

Rita Pereira

De lezers van het Portugese tijdschrift FHM brachten hun stem uit om tot een lijst te komen van honderd meest sexy vrouwen ter wereld. Drie Portugese dames nemen de hoogste plaatsen van de ranglijst in. Op de eerste plaats staat, net als vorig jaar, Luciana Abreu. Zoals al eerder uitgelegd op dit blog is Luciana het voormalige kindsterretje dat de rol van Floribella vertolkte in de gelijknamige kinderserie. Daarna slaagde ze erin van dit kinderachtige imago af te komen door haar borsten te laten vergroten en haar haar te laten blonderen en stijlen. Een sexy fotosessie in de FHM deed de rest.
Op de tweede plaats staat Rita Pereira, waarmee ze 62 plaatsen stijgt ten opzichte van vorig jaar. De actrice is bekend van vele televisieseries, waarin ze regelmatig de hoofdrol vertolkt. Sindskort is haar relatie met zanger/acteur Angélico Vieria op de klippen gelopen, wat wellicht haar populariteit bij de Portugese mannen heeft vergroot.
Op de derde plaats tenslotte staat Cláudia Vieira. De actrice, die ook regelmatig werkt als lingeriemodel, scoort al jaren goed bij de Portugese man.

De vrouw die op nummer 1 werd gezet door de mondiale FHM-lezers is Megan Fox. De volledige uitslagen zullen in de FHM editie van juni verschijnen in de verschillende landen waar het blad wordt uitgebracht.

Lees ook:Cristiano Ronaldo en Luciana Abreu meest sexy
Lees ook:De sexy twintig
Lees ook:Drie Portugezen in lijst van Forbes
Lees ook:Angelina Jolie zoekt huis in Algarve
Lees ook:Cristiano Ronaldo alweer verkozen tot meest sexy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.