Twee jaar durende wandeling ten einde

Het was een ontzettend leuk project en een fantastisch blog om te volgen: “Portugal a pé“. De 48-jarige journalist Nuno Ferreira wandelde twee jaar lang van het zuidelijkste puntje van Portugal naar het noorden van het land en sprak onderweg met de meest uiteenlopende mensen. Op zijn blog vertelde hij zijn verhaal, vergezeld door eindeloos veel filmpjes en foto´s. Afgelopen zondag kwam zijn wandeling ten einde.

Nuno vertrok op 21 februari 2008 vanuit Sagres in de Algarve in opdracht van het tijdschrift Único van de krant Expresso. In september trok de krant zich terug, maar Nuno wilde zijn reis voortzetten. Op eigen kosten reisde hij verder en in plaats van artikelen in de Único verschenen zijn verhalen nu op de website Café Portugal. Afgelopen zondag kwam hij aan in Cevide (Melgaço), in de Minho, waar hij zijn reis beëindigde. Op Café Portugal zullen echter de komende tijd nog altijd verhalen verschijnen en ook werkt Nuno aan een boek. Sorry, het is weer alleen in het Portugees, maar plaatjes kijken is ook zeer de moeite!

http://portugalape.blogspot.com/
www.cafeportugal.net

Lees ook:Excuses…
Lees ook:Wereldmuziek: ook Deolinda in de prijzen
Lees ook:Celebs spelen golf in de Algarve
Lees ook:Cristo Rei waakt al 50 jaar over Lissabon
Lees ook:Eerste niet-reizigers in Portugal besmet met griep A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.