Favoriete restaurants: Cantinha dos Sabores in Loulé

Als je het even hebt gehad met de lappen vlees of hele vissen op je bord, gedecoreerd met een blaadje sla en een schijfje tomaat, moet je absoluut een keer gaan eten bij Cantinha dos Sabores in Loulé.

Er staan gerechten op het menu die eens wat anders zijn en ook nog verrukkelijk smaken. Zelfs voor vegetariërs, die in Portugal vrijwel altijd een roerei voorgeschoteld krijgen, is er volop keus.

Ik ben een grote fan van de fruitsappen en vooral ook de toetjes. Nu vind ik Portugese toetjes vaak verschrikkelijk, maar hier zijn ze een ware streling voor de tong. Proef bijvoorbeeld de mango mousse. Je zult niet teleurgesteld worden! En voor de mensen die altijd de toeristen willen vermijden: in dit restaurant zul je er zelden één vinden.

Het restaurant zit een beetje verstopt in een steegje, maar ligt in het centrum, dus is makkelijk te bereiken. Op goede plattegronden kom je de straat (Rua Portugal) wel tegen. Het restaurant is gesloten op zondagen en op feestdagen.

Lees ook:Favoriete restaurants: Clube de Pesca in Albufeira
Lees ook:Genot voor alle zintuigen in Porto
Lees ook:Zelf maken: Toucinho do Céu
Lees ook:Favoriete restaurants: O Farol, Galé
Lees ook:De johannesbroodboom: over cola, goud en chocola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.