Kom Portugese wijn proeven bij Casa Arminho

Casa Arminho, importeur van Portugese wijnen en olijfolie in Deventer, organiseert elk half jaar een proeverij. Voor elke wijnliefhebber de kans om de vaak onbekende Portugese wijnen te leren kennen en voor iedere Portugal liefhebber de mogelijkheid om weer even in Portugese sferen te komen. Zorg dat je je tijdig hebt aangemeld en zaterdag 6 juni vrijhoudt in je agenda.

Casa Arminho is een jonge onderneming die wijnen en olijfolie uit Portugal importeert zonder tussenkomst van derden. Men richt zich voornamelijk op wijnen die niet overal te verkrijgen zijn, waardoor ze een uniek assortiment hebben. Daarnaast zoeken ze naar wijnboeren die traditionaliteit en creativiteit weten te combineren.

Tijdens de proeverij komt u wijnen tegen uit verschillende streken van het land, zoals de Alentejo, Ribatejo, Douro en Minho. Een greep uit het assortiment: Quinta do Casal da Coelheira, Quinta de Raza (Dom Diogo), Quinta da Pacheca, Quinta das Apegadas, Quinta de Mosteiro, Quinta de Covela en Borlido. Maar het blijft niet alleen bij de wijnen. Ook de verschillende olijfoliën kunt u proeven en er worden lekkere hapjes geserveerd.

De proeverij is op 6 juni van 14.30 uur tot 18.00 uur in de School van Frieswijk, Avergoorsedijk 2, Schalkhaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan van [email protected] of telefonisch op 06-44 608 788. Meer details over Casa Arminho vind je op de website.

Lees ook:Uitnodiging: kom gratis Portugese wijnen proeven!
Lees ook:Kennismaken met Portugese wijn
Lees ook:Gratis de nieuwste Portugese wijnen proeven
Lees ook:Vinho verde wordt nieuwe zomerdrankje
Lees ook:Portugese en Spaanse producenten maken Iberische wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.