Wijnfles nu ook leesbaar voor blinden

Wijnproducent Bacalhôa Vinhos de Portugal heeft wederom een witte en rode JP Azeitão op de markt gebracht. Er wordt een nieuwe markt aangeboord door de wijn een modern, jong en elegant imago mee te geven. Dit wordt ondermeer gedaan door de vormgeving van de fles. Naast het nieuwe imago valt ook het etiket in braille op. Door de fles leesbaar te maken voor iedereen hoopt het bedrijf een groter publiek te bereiken.

De Azeitão wordt in het gebied bij de stad Setúbal gemaakt. De rode wijn wordt gemaakt van het druivenras Castelão en de witte van de rassen Moscatel en Fernao Pires. De wijn wordt bestempeld als uiterst geschikt voor dagelijks gebruik (de échte Portugees drinkt altijd wijn bij zijn eten) en als een wijn die al op jonge leeftijd goed op smaak is.

Lees ook:Wijn uit een ecologische fles
Lees ook:Vinho verde wordt nieuwe zomerdrankje
Lees ook:Bijzonder wijncadeau voor Valentijn
Lees ook:Glühwein op z´n Portugees
Lees ook:Sagres brengt bierfles met kurk

3 reacties op “Wijnfles nu ook leesbaar voor blinden

 1. Bart van der Valk

  Weet iemand waar deze Portugese JP wijn in Nederland te krijgen is?

  grtz
  Bart

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bart van der Valk

  hoor het graag!!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.