Veiling van zeldzame wijnen

(foto: hlkljgk, Flickr)

Veilinghuis Palácio do Correio Velho organiseert deze maand haar veiling van zeldzame wijnen. Veel Portugese wijnen, maar ook internationale wijnen, cognac, aguardentes, whisky´s en brandy´s zullen te koop worden aangeboden in allerlei prijscategorieën (ook flessen die op een euro of tien worden geschat). Ook bevinden zich een aantal prachtige oude flessen port onder het aanbod, zoals een Chamisso Velho uit 1851 (waar zo´n 1000 euro voor neergeteld moet worden). Kijken is mogelijk op 27 juli van 15.00-19.00 en 21.00-23.00 en op 28 en 29 juli van 15.00-18.00 uur. De daadwerkelijke veiling is op 28 en 29 juli om 21.00 uur. Het veilinghuis bevindt zich in Lissabon. Alle informatie vind je via deze link.

Lees ook:100 jaar oude port ter ere van 100 jaar Manoel de Oliveira
Lees ook:Een gratis diamant bij een flesje wijn
Lees ook:490.000 woningen te koop in Portugal
Lees ook:Promotie Portugese wijnen in het buitenland
Lees ook:Kennismaken met Portugese wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.