Portugees restaurant genomineerd voor beste design

Het design magazine Wallpaper zal deze week de Design Awards uitreiken in verschillende categoriën. Onder de vijf kanshebbers in de categorie Best New Restaurant bevindt zich Buhle, een restaurant/bar/theehuis in Porto. Het smaakvolle restaurant ligt in de eerste plaats op een prachtige plek met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Verantwoordelijk voor de architectuur van het totaal vernieuwde restaurant is Miguel Ribeiro de Sousa, die koos voor glas en hout als belangrijkste materialen. Het interieur is van de hand van Paulo Lobo. De menukaart is Portugees/Aziatisch en de verantwoordelijkheid van chef kok Rodrigo Garrett. Neem een kijkje op www.buhle.pt voor meer informatie. Voor de uitslag van de wedstrijd kun je vanaf 14 januari kijken op de site van Wallpaper.

Lees ook:Genot voor alle zintuigen in Porto
Lees ook:Portugese sferen tijdens vierdaagse van Nijmegen
Lees ook:Favoriete restaurants: Mercearia in Porto
Lees ook:Wine O´Clock: vinotheek in stijl
Lees ook:Gratis download boeken Paulo Coelho

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.