Uitnodiging: kom gratis Portugese wijnen proeven!

Over twee weken is het weer tijd voor de halfjaarlijkse wijnproeverij bij Casa Arminho, waar je alles te weten komt over Portugese wijnen. Een greep uit het assortiment: Quinta do Casal da Coelheira, Quinta de Gomariz, Quinta das Apegadas, Herdade de Malhadinha Nova, Quinta de Covela en Borlido. Maar het blijft niet alleen bij de wijnen. Ook de verschillende olijfoliën, likeur aguardentes en ports kun je proeven en er worden lekkere hapjes geserveerd.

De proeverij is op 29 mei 2010 van 14.30 uur tot 18.00 uur in de School van Frieswijk, Avergoorsedijk 2, Schalkhaar. Er zijn geen kosten aan verbonden, Aanmelden kan via [email protected] of  telefonisch op 06-44 608 788. Meer details over Casa Arminho vind je op de website.

Lees ook:Kom Portugese wijn proeven bij Casa Arminho
Lees ook:Gratis de nieuwste Portugese wijnen proeven
Lees ook:Kennismaken met Portugese wijn
Lees ook:De beste Portugese olijfoliën
Lees ook:Veiling van zeldzame wijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.