Bijzonder wijncadeau voor Valentijn

Na het Valentijn-recept van vorige week, vandaag nog een andere tip voor de verliefde mensen onder ons. De wijnproducent Bacalhôa, Vinhos de Portugal heeft een mooie geschenkverpakking gemaakt met bijzondere extra´s. In de verpakking vind je een fles rode Quinta do Carmo en een exemplaar van het album “Amália Hoje”. Dit is het album waarop bekende nummers van de fadolegende Amália Rodrigues in een popjasje worden gegoten (zie ook hier). Maar dat is nog niet alles…

Wie voor 14 februari deze geschenkverpakking koopt in de winkel in Azeitão krijgt bovendien twee toegangsbewijzen voor de Adega en het Palácio da Bacalhôa, inclusief een wijnproeverij. Dit zal uiteraard plaatsvinden op Valentijnsdag zelf en duurt twee uur (een sessie om 11.00 uur en een sessie om 15.00 uur). Je moet er wel op tijd bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt.

Ben je nu niet in Portugal, maar wel nieuwsgierig naar Bacalhôa? Op de website vind je alles over de wijnen en de mogelijkheden tot rondleidingen op de verschillende landgoederen. En de geschenkverpakking zal ook na Valentijnsdag nog verkrijgbaar zijn (kosten €18,-).

Lees ook:Uitnodiging: kom gratis Portugese wijnen proeven!
Lees ook:Totaal relaxen met drijftherapie
Lees ook:Bijzonder slapen in hartje Lissabon
Lees ook:Nelly Furtado kiest voor Spaans
Lees ook:Wijn uit een ecologische fles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.