Negende chocolade festival van start

Vanaf morgen is voor even het prachtige kasteel van Óbidos niet het belangrijkste in het dorp, maar de chocolade. Voor de negende keer wordt het Internationale Chocolade Festival gehouden, waar banketbakkers, chocolatiers en kunstenaars elkaar ontmoeten en heerlijke dingen doen met chocolade. Je vindt er indrukwekkende chocolade-sculpturen op verschillende locaties in het dorp, je kunt een chocolade-modeshow bijwonen, een chocolade-cursus volgen of de ware meesters aan het werk zien in verschillende demonstraties en wedstrijden.

Het festival wordt in het centrum van het dorp gehouden, in de open lucht. Er komen duizenden mensen op af, dus het is dringen geblazen. Als je kan kiezen zijn de doordeweekse dagen de beste momenten om het festival te bezoeken. Meer informatie vind je op de website.

Waar: Óbidos (Leiria)
Wanneer: 17 maart t/m 3 april (don/vrij van 15.00-23.00u, zat van 10.00-23.00u, zon van 10.00-20.00u)
Prijs: € 7,-

Lees ook:Middeleeuwse feesten rond het kasteel
Lees ook:Centrum Mértola verandert in Arabische Souk
Lees ook:Boom Festival: spiritualiteit en duurzaamheid
Lees ook:Feest op Madeira
Lees ook:Zelf maken: Mousse de Chocolate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.