Portugese wijn online

Woon je in Nederland, maar kun je nergens die ene Portugese wijn vinden? Of woon je in Portugal en heb je geen zin om naar de supermarkt te rijden? Via de website vinhoweb.pt kun je online uit een groot assortiment wijnen, port, aguardentes en andere dranken kiezen. En mocht je toch aan het shoppen zijn, kijk dan ook eens naar de olijfolien en de accesoires, zoals glazen en karaffen. Pluspunt: de website is ook beschikbaar in het Engels!

Lees ook:Ruraal toerisme: terug in de tijd
Lees ook:Schoenen shoppen in Lissabon
Lees ook:Goedkoop weekendje weg: Porto
Lees ook:Salsa komt met push up jeans
Lees ook:Op de scooter door Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.