Masterchef Portugal vanaf zaterdag op televisie

Op de Nederlandse televisie gaat er zo goed als geen dag voorbij zonder kookprogramma. Heel populair zijn de Masterchef series uit bijvoorbeeld Amerika, Australië en natuurlijk Nederland zelf. Portugal kon in deze niet achterblijven en zal vanaf zaterdag de eerste serie Masterchef starten. Uit zesduizend kandidaten werden dertien deelnemers gekozen die hun kunsten in de Portugese keuken mogen laten zien.

In de veertien afleveringen, te zien op RTP1, staat de rijkdom van de Portugese gastronomie centraal. Daar kunnen we ongetwijfeld nog het één en ander opsteken! De chefkoks die de kandidaten beoordelen en bijstaan zijn Chefe Cordeiro, Justa Nobre en Ljubomir Stanisic, terwijl de presentatie in handen is van Sílvia Alberto, het gezicht van onder meer het Eurovisie Songfestival en Operação Triunfo. De winnaar neemt vijfentwintigduizend euro mee naar huis en mag een kookboek publiceren.

Voor wie in Nederland woont en ook graag het programma wil zien: je kunt via tvtuga.com meekijken. Het wordt om 21.00 uur Portugese tijd uitgezonden, dus 22.00 uur Nederlandse tijd.

Lees ook:Acht nieuwe gezichten in Portugese regering
Lees ook:Geen wolkje aan de lucht voor Portugese president
Lees ook:De televisie van 2010
Lees ook:Presidentsverkiezingen weinig spannend
Lees ook:Avro maakt programma over Nederlandse arts in Algarve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.