Vogelkijken in Portugal

Sommige delen van Portugal zijn bekend bij de ornithologen om de grote verscheidenheid aan bijzondere vogels. Voorbeelden hiervan zijn de Ria Formosa en het Sapal de Castro Marim in de Algarve of de delta van de Sado in de buurt van Setúbal. Voor wie er niet alleen op uit wil trekken, of graag gebruik maakt van de expertise van een ervaren gids is er het bedrijf Birds & Nature Tours. 

Er worden door Birds & Nature Tours allerlei activiteiten georganiseerd rond het vogelkijken, bijvoorbeeld wandelingen, boottochten of curussen. Uitgangspunt is over het algemeen Lissabon, waar vandaan met maximaal acht personen tochten worden gemaakt. Ook is er een speciale tour voor de fotografie van vogels. Birds & Nature Tours hebben een zeer goede engelstalige website, dus neem daar een kijkje als je geinteresseerd bent.

Lees ook:Lissabon per zijspan
Lees ook:De zeven wonderen der natuur: Ria Formosa
Lees ook:Vaar mee in boot op zonne-energie
Lees ook:Op archeologie reis door Portugal
Lees ook:Wandelen in het historische Mértola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.