Avro maakt programma over Nederlandse arts in Algarve

Vanaf 10 september zal de Avro het programma De Vakantiedokter uit gaan zenden. Hierin wordt de Nederlandse huisarts Heino Folmer gevolgd in zijn werkzaamheden in de Algarve. Hij is al een aantal jaren werkzaam bij het International Health Center in Praia da Oura (Albufeira) en heeft dagelijks te maken met grote aantallen Nederlandse toeristen die allerhande medische hulp nodig hebben. Het programma besteedt naast het medische aspect ook aandacht aan de menselijke en persoonlijke kant van de dokter en zijn patiënten. De serie bestaat uit dertien delen en is om 19.30 uur te zien op Nederland 1.

Lees ook:Masterchef Portugal vanaf zaterdag op televisie
Lees ook:Verkiezingsdebatten van start gegaan
Lees ook:Toeristen gevangen in de Torre de Belém
Lees ook:Portugal verwelkomt Nederlandse Secret Story
Lees ook:Portugees ministerie wil schorsing Nederlandse oogarts

Eén reactie op “Avro maakt programma over Nederlandse arts in Algarve

 1. Thea van der Meer

  Mooie serie en goed dat zo bekend wordt dat je gewoon naar een nederlandse arts kunt in Albufeira.
  Ik mocht de Arts ook persoonlijk ontmoeten want ik had helaas mijn pols gebroken.
  Het is een kundig en fijne arts, ook heel vriendelijk.

  Ook een mooie promotie voor de Algarve, het is een veilig idee te weten dat je begrepen wordt als het om je gezondheid gaat……..maar het zien van de mooie achtergronden in het gebied maakt de omgeving ook aantrekkelijk voor toeristen en die kan Portugal goed gebruiken en dat gun ik ze.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.