Portugal tweede op lijst van aantallen besmettingen Mexicaanse griep

Van de Europese landen is het alleen de UK die meer besmettingen per 100.000 inwoners heeft dan Portugal. Bleef Portugal maandenlang achter bij de rest, sinds afgelopen zomer zijn de besmettingen in rap tempo toegenomen. Het Verenigd Koninkrijk heeft 21.4 gevallen per 100.000 inwoners en Portugal 20.9 gevallen. Hiermee voeren ze de lijst aan van Europese landen, gevolgd door Duitsland (18.9) en Griekenland (17.1) In Portugal zijn gelukkig nog geen doden gevallen door het virus, in tegenstelling tot Engeland waar al 65 mensen overleden.

Lees ook:Vooral veel Mexicaanse griep in Algarve
Lees ook:Algarve bang voor besmettingen Mexicaanse griep uit Engeland
Lees ook:Gevallen Mexicaanse griep nemen sneller toe
Lees ook:“Problemen Portugal niet hetzelfde als problemen Griekenland”
Lees ook:Portugal niet langer in recessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.