Film over leven van Salazar vandaag in première

In de Portugese bioscopen gaat vandaag de film “Salazar – A Vida Privada” in première. De naam zegt het al: het gaat over het privé leven van de voormalig Portugees dictator. Acteur Diogo Morgado speelt de rol van Salazar, die aan het einde van zijn leven terugkijkt en vertelt over de dingen die hij meemaakte en de beslissingen die hij nam. Daarbij zullen ook vele vrouwen de revue passeren, gespeeld door bijvoorbeeld Soraia Chaves, Cláudia Vieira en Ana Padrão. De film is gebaseerd op de gelijknamige miniserie die werd uitgezonden door de zender SIC.

Lees ook:“Um amor de perdição” inzending voor Oscars
Lees ook:“Mistérios de Lisboa” in Portugese bioscopen
Lees ook:Verfilming boek Fernando Pessoa
Lees ook:Lekkere Valentijnsfilm
Lees ook:Salazar veertig jaar geleden overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.