Drie hostels Lissabon verkozen tot de beste

Op de Ierse site www.hostelworld.com wordt elke maand een overzicht gegeven van de best beoordeelde hostels. Deze maand bestaat de gehele top drie uit hostels in Lissabon, namelijk respectievelijk de Travellers House, de Lisbon Lounge Hostel en Home (nieuwe naam van Lisbon Easy Hostel). Alle hostels liggen in het centrum van de stad en richten zich op jonge globetrotters.

De Travellers House wordt gerund door mensen die zelf veel gereisd hebben en hun gasten vooral comfort willen bieden. Dit hostel won zelfs de prijs voor beste hostel van 2008. Het Lisbon Lounge Hostel is een initiatief van enkele Portugese kunstenaars, dus heeft een artistiek interieur. In Home heerst een huiselijke sfeer en kun je zelfs gratis je kleding wassen. Neem een kijkje op de verschillende sites welke slaapplaats het best bij jou past.

Lees ook:Hostels Lissabon winnen overtuigend bij Hoscars 2009
Lees ook:Goedkoop slapen in Porto
Lees ook:Bijzonder slapen in hartje Lissabon
Lees ook:Surfen, slapen én je eigen surfplank maken in Ericeira
Lees ook:Madeira verkozen in top vijf van beste Europese eilanden

Eén reactie op “Drie hostels Lissabon verkozen tot de beste

  1. Bolhuis

    Dat is leuk om te weten, vooral dat hostel op de foto ziet er erg mooi uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.