Grolsch bouwt feestje in Lissabon

Donderdag 15 oktober wordt de Bairro Alto van Lissabon op zijn kop gezet door het Nederlandse biermerk Grolsch tijdens de “Grolsch Block Party”. Dit evenement is een soort mini-festival wat middenin een grote stad wordt georganiseerd, waarbij het doel is om onafhankelijke artiesten en alternatieve muziek een podium te geven. Vorig jaar was dit al een groot succes in Stockholm en in 2009 is het de beurt aan Lissabon, Gothenburg, Sofia en Parijs. Donderdag zullen tussen 16.00 en 04.00 vooral veel Portugese DJ´s te horen zijn in de straten van de Bairro Alto, maar ook komen enkele internationale artiesten voorbij. De lokale horeca, winkels en galerieën worden allemaal betrokken bij de festiviteiten. Voor meer info check de site.

Lees ook:Heel veel hoeden en petten
Lees ook:Festas de Lisboa: fado in de tram
Lees ook:De mooiste uitzichten op Lissabon
Lees ook:Mazgani: klanken van de verloren liefde
Lees ook:Favoriete restaurants: Casa de Linhares, Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.