Te voet door Lissabon

Je kunt zelf met een reisgids onder je arm de straten van Lissabon verkennen, maar écht veel hoor en leer je van een local die je rondleidt. Het bedrijf Lisbon Walker organiseert verschillende themawandelingen door verschillende delen van de stad, waarbij je absoluut meer ziet en hoort dan je in je eentje zou kunnen ontdekken. Een hele grote aanrader!!

Zo kun je een wandeling maken langs de mysteries en legendes van de stad of in het voetspoor treden van de spionnen die in de Tweede Wereldoorlog Lissabon overspoelden. Kom alles te weten over de aardbeving van 1755 of de traditionele arbeiderswijken, de vele schrijvers die in Lissabon woonden of de visfabrieken van de Romeinen.

Er zijn totaal zes standaardwandelingen, waarvoor je niet hoeft te reserveren, maar waarvoor je je gewoon kunt melden bij het ontmoetingspunt. Daarnaast kun je op afspraak kiezen uit zes exclusieve wandelingen, die dieper op een bepaald thema ingaan. Wil je de gids helemaal voor jezelf, dan kun je ook een privéwandeling aanvragen. Alle info vind je op de site.

Lees ook:Op archeologie reis door Portugal
Lees ook:Voetafdrukken van dinosauriërs in Portugal
Lees ook:Voordeelpas voor toeristen in Porto
Lees ook:Lissabon vóór 1755
Lees ook:Jazz van weleer in Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.