Lissabon per zijspan

Ze hebben een verschrikkelijke website waar een hoop informatie op ontbreekt, maar het idee is dermate interessant dat ik een vermelding toch op zijn plaats vond. Het bedrijf Sidecar Touring Co biedt excursies aan per zijspan in en rond Lissabon. Zo kun  je de oude stad doorrijden, maar bijvoorbeeld ook naar de Serra da Sintra, of zelfs een driedaagse tour langs de kust tot de Alentejo maken. Naast het zijspan (die er heel goed uitzien!) kun je ook op pad met een segway door de bergen rond Sintra. Weer eens wat anders!

Zoals gezegd, de website laat een hoop vragen over. Mag je zelf rijden? Hoeveel personen kunnen er maximaal mee? Hoeveel kost het? Voor die antwoorden zul je ze moeten bellen of mailen. www.sidecartouring.co.pt

Lees ook:Op de scooter door Lissabon
Lees ook:Voortvluchtige leeft 16 jaar in een grot
Lees ook:Boektip: Een zakenlunch in Sintra
Lees ook:Bezuinigingsplannen deel 4
Lees ook:Exclusieve leren tassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.