Op de scooter door Lissabon

Lissabon verkennen per fiets, het zijspan, de tram of de benenwagen: al deze mogelijkheden zijn al aan bod gekomen op deze website. Maar mocht geen van deze vervoersmiddelen je kunnen bekoren, dan bij deze een nieuwe optie: op de scooter door Lissabon!

Geïnspireerd geraakt na een vakantie in Italië, startten twee jonge Portugezen het bedrijf Scooter Solution. Naast scooterles en scooterreclame bieden zij ook scooterverhuur. Je kunt kiezen voor een 25cc of een 125cc scooter om de stad mee te gaan verkennen. Je hebt alleen legitimatie, een rijbewijs en een creditcard nodig. Je kunt er in je eentje op uit gaan of met een gids een georganiseerde tour maken.

Voor meer informatie zie de website.

Lees ook:Te voet door Lissabon
Lees ook:Laat je rondrijden in Noord-Portugal
Lees ook:Help mee in de druivenoogst van de Alentejo
Lees ook:Lissabon per zijspan
Lees ook:De mooiste uitzichten op Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.