Duiken en walvissen kijken op de Azoren

Portugal is niet één van de bekendste duiklanden. Er zijn geen exotische vissen en koralen te zien zoals in Egypte of het Caribisch gebied. Desondanks zijn er rond de zuidkust van Portugal verschillende duikmogelijkheden die ook zeker de moeite waard zijn. De Alentejo kust en het gebied rond Sagres in de Algarve zijn vooral bekend. Het volgende filmpje laat zien waarom ook de eilandengroep Azoren steeds bekender worden als duikbestemming. Extra interessant is het hier natuurlijk ook door de dolfijnen en walvissen die je kunt zien in het wild.

Meer info: www.diveazores.net

Lees ook:Funchal demonstreert alternatieven voor walvisjacht
Lees ook:Dolfijnen in de Taag
Lees ook:De Azoren op prachtige muziek
Lees ook:Miljoenen bekijken nieuw Maddie filmpje
Lees ook:Portugezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.