De Azoren op prachtige muziek

Enige tijd geleden was de telenovela (soap) Ilha dos Amores op TVI te zien. Deze speelde zich af op de Azoren, waardoor de eilandengroep enorm in populariteit toenamen. Er zijn negen bewoonde eilanden: Corvo, Flores, Faial, Pico, São Jorge, Graciosa, Terceira, São Miguel en Santa Maria. De prachtige beelden van de eilanden verleidden vele Portugezen tot een bezoek aan de archipel. Hoewel de zon er niet altijd even standvastig is, is er een prachtige natuur te bewonderen. In het hieronderstaande filmpje kan ook jij je laten verleiden. De achtergrondmuziek is van Gil do Carmo en heet Na Maré de Ti, één van mijn favoriete Portugese liedjes.

Lees ook:Ilhas Selvagens: het uiterste zuiden van Portugal
Lees ook:Middeleeuwse feesten
Lees ook:De Santa Maria Manuela bij Sail Amsterdam 2010
Lees ook:Natuur en traditie: bezoek het dorpje Pia do Urso
Lees ook:Semana Santa in Braga

Eén reactie op “De Azoren op prachtige muziek

  1. madeira vakantie

    hallo leuke blog veel informatie terug te vinden over madeira keep it

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.