Ana Free beroemd geworden door Youtube

De 19-jarige Portugese Ana Gomes Ferreira schreef een liedje, zong en speelde het voor de camera, zette het filmpje op YouTube onder de artiestennaam Ana Free en werd op slag beroemd. Op de Portugese radio is ze niet meer weg te denken en op YouTube is ze één van de meest bezochte leden in de categorie muziek (met meer dan 3 miljoen bezoekers). Ze studeert in Engeland en zingt ook in het Engels. Ondanks haar doorbraak in Portugal blijft ze haar muziek promoten via YouTube. Het volgende filmpje is dan ook één van velen.

Lees ook:Portugal nummer 20 op lijst van wereldtoerisme
Lees ook:Lenny Kravitz en Mariza: beetje jammer
Lees ook:Portugese oma
Lees ook:Een vleugje Afrika: Sara Tavares
Lees ook:Nederlandse presenteert haar fado aan Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.