Lenny Kravitz nodigt Mariza uit voor duet

Lenny Kravitz heeft in het Spaanse Córdoba zijn nieuwe tournee It´s time for a love revolution gestart. Het staat in het teken van twintig jaar carrière sinds het verschijnen van Let Love Rule in 1989. Vandaag vindt het tweede concert van de tournee plaats in het Pavilhão Atlântico in Lissabon en Kravitz nodigde voor dit optreden fadozangeres Mariza uit om een duet met hem te zingen. Zij nam zijn aanbod aan en zal dus ook vanavond het podium betreden.

De oorspronkelijk uit Mozambique afkomstige zangeres met het karakteristieke blonde korte kapsel is ongekend populair in Portugal, maar ook daarbuiten. Na al gezongen te hebben in de Carnegie Hall, de Opera van Sydney en de Royal Albert Hall, zal ze vast haar hand niet omdraaien voor een duet met popidool Lenny Kravitz. Hopelijk kan ook iedereen die niet bij het concert is deze bijzondere samenwerking nadien aanschouwen. Er zit een wereld van verschil tussen de muziek van beide sterren, dus het zal ongetwijfeld een interessant duet worden.

Mariza heeft net haar eigen lange reis door Amerika en Canada beëindigd, waarin ze de promotion deed van haar album Terra. Dit vijfde album van de zangeres is inmiddels alweer twee keer platina. De single Rosa Branca van deze CD zie en hoor je hieronder:

Lees ook:Lenny Kravitz en Mariza: beetje jammer
Lees ook:Mariza in lijst van beste albums van het decennium
Lees ook:Nieuwe tournee van Cristina Branco in Nederland
Lees ook:Celeste Rodrigues: 65 jaar
Lees ook:Nelly Furtado kiest voor Spaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.