Prince werkt aan project met fadista Ana Moura

De fadozangeres Ana Moura, die eerder al met de Rolling Stones optrad in Lissabon, werkt nu samen met superster Prince. Maandagavond verkenden ze samen het nachtleven van Lissabon in de Bairro Alto. Een betrouwbare bron verklaarde aan de pers dat de twee musici bezig zijn met een gezamenlijk project. Prince had al tijdens het Montreaux Jazz Festival in 2007 aangegeven fan te zijn van Ana Moura en de sensualiteit van haar stem. Wanneer het publiek kan gaan genieten van de samenwerking is niet bekend. Mocht je ook houden van de sensualiteit van Ana Moura, ga dan naar één van haar optredens in Nederland of België in het najaar!

Lees ook:Prijsvraag: win vrijkaarten voor Ana Moura
Lees ook:Prince en Ana Moura zingen duet
Lees ook:Gratis download nieuwste single Ana Moura
Lees ook:Ana Moura alsnog op tournee door Nederland en België
Lees ook:Ana Moura genomineerd voor Songlines Music Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.