Mariza in lijst van beste albums van het decennium

De Britse krant The Times stelde verschillende lijsten samen van de beste muziek van het eerste decennium van de twintigste eeuw. Naast de honderd beste pop-albums werden ook de tien beste jazz albums en de tien beste wereldmuziek albums gekozen. In deze laatste categorie behaalde de Portugese zangeres Mariza de zesde plaats. Volgens The Times weet Mariza met haar album Fado Curva de ouderwetse fado een eigentijds en sexy geluid te geven. Fado Curva was het tweede album van de zangeres en verscheen in 2003.

Lees ook:Wereldmuziek: ook Deolinda in de prijzen
Lees ook:Deolinda opnieuw in de prijzen
Lees ook:Ana Moura genomineerd voor Songlines Music Award
Lees ook:“Tantas Lisboas” nieuw album van Marco Rodrigues
Lees ook:Lenny Kravitz nodigt Mariza uit voor duet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.