Lameirinhas wint Global Act Award

Afgelopen vrijdag vond in Utrecht voor het eerst de Dag van de Wereldmuziek plaats, georganiseerd door het Muziek Centrum Nederland. Hier werd ook de eerste Global Act Award uitgereikt, een prijs bedoeld voor toonaangevende en succesvolle Nederlandse wereldmuziekartiesten. De winnaar van deze award werd Fernando Lameirinhas, de zanger/gitarist en componist uit Portugal, die momenteel met zijn show Saudade do Futuro door Nederland tourt. Wil je een voorstelling bijwonen kijk dan hier voor de agenda.

Lees ook:Chatten met Fernando Lameirinhas
Lees ook:De mooiste Nederlands-Portugese liedjes
Lees ook:Raquel Tavares in België
Lees ook:Prijsvraag: win vrijkaarten voor Ana Moura
Lees ook:Nieuw album voor Rodrigo Leão

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.