Chatten met Fernando Lameirinhas

Koninklijk Theater Carré organiseert op dinsdag 25 mei een chatsessie met Cape Connection muzikant Fernando Lameirinhas. Op maandag 31 mei staat Lameirinhas, samen met Stef Bos, Régis Gizavo en andere internationale muzikanten, in Carré. Een zeer bijzondere en internationale voorstelling.

Drie muzikanten, verschillende culturen, verschillende instrumenten, samengebracht in één muzikale, unieke voorstelling. Prachtige muziek, grote muzikanten en een geweldige band maken deze show tot één grote belevenis. Ze worden begeleid door een vierkoppige band: Juan Pablo Dobal (piano), Frido ter Beek (saxofoon), Antonio Lameirinhas (basgitaar) en David Mirandon (drums / perscussie). Celebrating differences in een taal die geen grenzen kent: De Muziek.

Fans en wereldmuziekliefhebbers kunnen Lameirinhas vanaf 16.00 uur live livestream volgen.
Het publiek kan inloggen via de site van Carré: www.theatercarre.nl.
Chatadres: www.theatercarre.nl/NL/webchat
Kaartverkoop via www.carre.nl en 0900-25 25 255 (€1,30 p/g).

Lees ook:Hiphop en klassiek komen samen in Porto
Lees ook:Lameirinhas wint Global Act Award
Lees ook:Nederlander hoogtepunt van saxofoon festival
Lees ook:De mooiste Nederlands-Portugese liedjes
Lees ook:Sean Riley & The Slowriders: folk rock uit Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.