Gratis naar Deolinda? Reageer snel!!

Twee weken geleden kondigde ik de concerttour van Deolinda door Nederland en België aan. Het is misschien een beetje kort dag, maar als je komende zaterdag 30 oktober gratis naar Deolinda wilt in Amsterdam reageer dan snel!

Podium Mozaïek waar Deolinda zaterdag zal optreden biedt 2×2 kaarten aan voor de lezers van portugal.blog. Aarzel niet en mail snel, want de kaartjes zijn voor de lezers die het snelst reageren!

Mail naar [email protected] als jij deze kaartjes wilt winnen. Ik laat je zo snel mogelijk weten of jij gewonnen hebt! Het concert begint om 21.00u en Podium Mozaïek vind je aan de Bos en Lommerweg 191.

Niet gewonnen? Dan nog zou je naar het concert toe moeten gaan, want de live shows van Deolinda zijn onvergetelijk. Je betaalt dan echter voor de kaarten € 16,- in de voorverkoop of € 18,- aan de deur.

Lees ook:Win vrijkaartjes voor Carminho
Lees ook:Prijsvraag: win kaarten voor Carlos do Carmo in Paradiso
Lees ook:Deolinda tourt door Nederland
Lees ook:Deolinda in de Doelen
Lees ook:Meer Deolinda in Nederland

6 reacties op “Gratis naar Deolinda? Reageer snel!!

  1. Willeke Koerhuis

   Quer me Provacar van Forró dos Plays (Braziliaans)

     /   Beantwoorden  / 
 1. Ernst Zwaan

  Het uitverkochte concert van Deolinda in Amsterdam was een groot succes! De zangeres Ana Bacalhau bleek behalve een goede zangeres ook over een groot komisch talent te beschikken en wist de teksten op een onnavolgbare manier te interpreteren. Haar smaak voor kleding is uniek: Lelijker jurk zag ik zelden. De bandleden zorgden voor een uitstekende begeleiding en maakten een sympathieke indruk, het was zelfs ontroerend om te zien hoe ze na alle succes nog steeds heel onhandig wisten te buigen voor het publiek. Één van de kwaliteiten van Deolinda is hun totale gebrek aan pretentie en hun positieve energie. Als groot liefhebber van Fado was ik blij verrast om deze “andere” Portugese muziek te horen. Een aanrader!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bas Vroeijenstijn

   Vandaag, 31-10-2010, voor de 3e keer naar Deolinda geweest. Het werd wederom een hartelijk weerzien met een paar prachtmensen zonder sterallures. We zagen ze vorig jaar voor het eerst in Tilburg en van de zomer in Vouzela, Portugal tijdems een openluchtconcert. Na beide concerten hebben we gezellig nagekletst met ze, zeker toen ze ons herkenden van Tilburg. Vanavond was het weerzien nog hartelijker tot ‘hugs’ aan toe alsof we oude vrienden waren.
   Om Ernst van hierboven duidelijk te maken waar Ana’s smaak voor kleding vandaan komt… Ana ‘is’ Deolinda, het meisje uit Lissabon waarover de meeste liedjes over gaan. Dat is zo geboren met de eerste cd (Cancao ao lado). Als je alleen de tweede cd hebt leren kennen, mis je dus die voorgeschiedenis. Deolinda is nl een karikaturaal jongedametje dat allerlei avontuurtjes beleeft en Ana verbeeldt dat oa met haar ‘brutale’ uitstraling en dito kleding. Daarom ook die comic-achtige figuren op de cdcovers en grote posters op het podium. Veel mensen kennen deze voorgeschiedenis niet en interpreteren Deolinda/Ana dus verkeerd. Wellicht goed om ‘mee te nemen’ voor een volgende concert. Dan begrijp je meer van wat je ziet, hoort en ondergaat. Veel plezier de volgende keer!!!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Ernst Zwaan

  Bedankt Bas,
  Jammer dat ik je niet ontmoet heb, we gingen snel weg, het spul thuis was alleen. Mijn opmerking over haar kleding heb ik eerst neergeschreven nadat ik op Youtube een keur aan lelijks voorbij heb zien komen. Natuurlijk kan het zo zijn dat het figuurtje een rare smaak van kleding heeft, maar theatraal handig is dat niet. Ana zelf komt er gewoon minder in uit. Maar zoals altijd, smaken verschillen….

    /   Beantwoorden  / 
 3. mirjam

  Fijn dat Ernst zo’n kenner is van dameskleding!
  Gelukkig heeft hij wel genoten van het concert en dat is toch het belangrijkste, je gaat naar een concert voor de muziek en niet voor de mooie jurk van de zangeres. Al moet ik toegeven, Ana Bacalhau doet zichzelf tekort met haar kleding.
  O hábito não faz o monge

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.